Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 83




Hier is pagina 83 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

Toscaans gehaktbrood

© CA. 20 MINUTEN

met pancetta en laat over

+ 35 MINUTEN OVENTIJD

de rand hangen. Schep een

derde van het gehakt in de

Sa

er.

Es

Ö HOOFDGERECHT

vormen en strijk glad met een

Gi

Po

& VOOR 4 PERSONEN

vochtige lepel. 3. Leg daarop

EN

CP GEMIDDELD

de helft van de paprika, de

N313 XZ ‘N3HOM XL

ar

helft van de mozzarella en

0

LL

se

sh



x

basilicumblaadjes. Verdeel

Ss

S

daarover de helft van het

INGREDIENTEN

overige gehakt, de rest van

x

. 7 sneetjes witbrood,

de paprika en mozzarella

ne

zonder korst

en dan de rest van het

zi

* 200 ml melk

gehakt. 4. Vouw de pancetta

*1,5 kg rundergehakt

over het gehakt en gaar

4

«2 eetl. verse Italiaanse kruiden,

j

hj

Fr

de gehaktbroden 35-40

EN

fiingehakt

minuten in het midden van

+2 uien, gesnipperd

de oven. 5. Verhit intussen

#

va

«4 teentjes knoflook, fiingehakt

een scheutje olijfolie en

#

roerbak hierin de Italiaanse

an

2 eieren, losgeklopt

es

«300 g pancetta of gerookt

groenten. Besprenkel de

Pe”

T

ontbijtspek

tomaten met olie, bestrooi

X

N

=

if

-1 pot (650 ml) geroosterde

met zout en rooster ze in

lp,

3

1h

paprika's, uitgelekt

een grill- of koekenpan.

Á

ii

* 300 g mozzarella, in plakken

6. Giet het overtollige vet

x

«handje basilicum

uit de cakevormen. Laat 1

pa

+ extra om te garneren

gehaktbrood afkoelen voor

« olijfolie

dag 2. Snijd het andere

en

+ 600 g Italiaanse

gehaktbrood in plakken

ed

1

roerbakgroenten

en serveer warm met de

SR

- 500 g (tros)tomaten, ingekruist

groenten en tomaten.

N



le

X

Garneer met basilicum.

«2 cakevormen

7

2

5

d

ke

FES

voedingswaarde per persoon

M5 kcal, vet 62 g (waarvan

Le

pr

BEREIDEN

verzadigd 27 g), koolhydraten

Et

1. Verwarm de oven voor op

\

57 g, eiwit 78 g, vezels 7 g,

re

N)

I

180°C. Week het brood in de

zout 3,4g

melk. Kneed het gehakt met

215 g groente p.p.

m

de Italiaanse kruiden, zout,

=.

Et

Er

Scan de QR-code

43:

25

En

peper, ui, knoflook door het

=

om naar het

vn

AV

uitgeknepen brood en de eieren.

recept te gaan

2. Bekleed de cakevormen

PA

ares

kin:

N

WA

Ri

Y

7

BERN

E

J

nd

| ras BROODJE

7



Serveer plakken koud

gehaktbrood op focaccia

of ciabatta met een



und

À

pluk rucola, olijfolie en

=

=

a

balsamicoazijn of pesto.

"|

Je kunt er dan met meer

mensen van a

à

Boodschappen

912020