Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 83
Hier is pagina 83 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Hier is pagina 83 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 83
= Toscaans gehaktbrood © CA. 20 MINUTEN met pancetta en laat over + 35 MINUTEN OVENTIJD de rand hangen. Schep een derde van het gehakt in de Sa er. Es Ö HOOFDGERECHT vormen en strijk glad met een Gi Po & VOOR 4 PERSONEN vochtige lepel. 3. Leg daarop EN CP GEMIDDELD de helft van de paprika, de N313 XZ ‘N3HOM XL ar helft van de mozzarella en 0 LL se sh ’ x basilicumblaadjes. Verdeel Ss S daarover de helft van het INGREDIENTEN overige gehakt, de rest van x . 7 sneetjes witbrood, de paprika en mozzarella ne zonder korst en dan de rest van het zi * 200 ml melk gehakt. 4. Vouw de pancetta *1,5 kg rundergehakt over het gehakt en gaar 4 «2 eetl. verse Italiaanse kruiden, j hj Fr de gehaktbroden 35-40 EN fiingehakt minuten in het midden van +2 uien, gesnipperd de oven. 5. Verhit intussen # va «4 teentjes knoflook, fiingehakt een scheutje olijfolie en # roerbak hierin de Italiaanse an 2 eieren, losgeklopt es «300 g pancetta of gerookt groenten. Besprenkel de Pe” T ontbijtspek tomaten met olie, bestrooi X N = if -1 pot (650 ml) geroosterde met zout en rooster ze in lp, 3 1h paprika's, uitgelekt een grill- of koekenpan. Á ii * 300 g mozzarella, in plakken 6. Giet het overtollige vet x «handje basilicum uit de cakevormen. Laat 1 pa + extra om te garneren gehaktbrood afkoelen voor « olijfolie dag 2. Snijd het andere en + 600 g Italiaanse gehaktbrood in plakken ed 1 roerbakgroenten en serveer warm met de SR - 500 g (tros)tomaten, ingekruist groenten en tomaten. N “ le X Garneer met basilicum. «2 cakevormen 7 2 5 d ke FES voedingswaarde per persoon M5 kcal, vet 62 g (waarvan Le pr BEREIDEN verzadigd 27 g), koolhydraten Et 1. Verwarm de oven voor op \ 57 g, eiwit 78 g, vezels 7 g, re N) I 180°C. Week het brood in de zout 3,4g melk. Kneed het gehakt met 215 g groente p.p. m de Italiaanse kruiden, zout, =. Et Er Scan de QR-code 43: 25 En peper, ui, knoflook door het = om naar het vn AV uitgeknepen brood en de eieren. recept te gaan 2. Bekleed de cakevormen PA ares kin: N WA Ri Y 7 BERN E J nd | ras BROODJE 7 € Serveer plakken koud gehaktbrood op focaccia of ciabatta met een — und À pluk rucola, olijfolie en = = a balsamicoazijn of pesto. "| Je kunt er dan met meer mensen van a à Boodschappen 912020
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 83


