Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 83
Hier is pagina 83 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
Toscaans gehaktbrood
© CA. 20 MINUTEN
met pancetta en laat over
+ 35 MINUTEN OVENTIJD
de rand hangen. Schep een
derde van het gehakt in de
Sa
er.
Es
Ö HOOFDGERECHT
vormen en strijk glad met een
Gi
Po
& VOOR 4 PERSONEN
vochtige lepel. 3. Leg daarop
EN
CP GEMIDDELD
de helft van de paprika, de
N313 XZ ‘N3HOM XL
ar
helft van de mozzarella en
0
LL
se
sh
’
x
basilicumblaadjes. Verdeel
Ss
S
daarover de helft van het
INGREDIENTEN
overige gehakt, de rest van
x
. 7 sneetjes witbrood,
de paprika en mozzarella
ne
zonder korst
en dan de rest van het
zi
* 200 ml melk
gehakt. 4. Vouw de pancetta
*1,5 kg rundergehakt
over het gehakt en gaar
4
«2 eetl. verse Italiaanse kruiden,
j
hj
Fr
de gehaktbroden 35-40
EN
fiingehakt
minuten in het midden van
+2 uien, gesnipperd
de oven. 5. Verhit intussen
#
va
«4 teentjes knoflook, fiingehakt
een scheutje olijfolie en
#
roerbak hierin de Italiaanse
an
2 eieren, losgeklopt
es
«300 g pancetta of gerookt
groenten. Besprenkel de
Pe”
T
ontbijtspek
tomaten met olie, bestrooi
X
N
=
if
-1 pot (650 ml) geroosterde
met zout en rooster ze in
lp,
3
1h
paprika's, uitgelekt
een grill- of koekenpan.
Á
ii
* 300 g mozzarella, in plakken
6. Giet het overtollige vet
x
«handje basilicum
uit de cakevormen. Laat 1
pa
+ extra om te garneren
gehaktbrood afkoelen voor
« olijfolie
dag 2. Snijd het andere
en
+ 600 g Italiaanse
gehaktbrood in plakken
ed
1
roerbakgroenten
en serveer warm met de
SR
- 500 g (tros)tomaten, ingekruist
groenten en tomaten.
N
“
le
X
Garneer met basilicum.
«2 cakevormen
7
2
5
d
ke
FES
voedingswaarde per persoon
M5 kcal, vet 62 g (waarvan
Le
pr
BEREIDEN
verzadigd 27 g), koolhydraten
Et
1. Verwarm de oven voor op
\
57 g, eiwit 78 g, vezels 7 g,
re
N)
I
180°C. Week het brood in de
zout 3,4g
melk. Kneed het gehakt met
215 g groente p.p.
m
de Italiaanse kruiden, zout,
=.
Et
Er
Scan de QR-code
43:
25
En
peper, ui, knoflook door het
=
om naar het
vn
AV
uitgeknepen brood en de eieren.
recept te gaan
2. Bekleed de cakevormen
PA
ares
kin:
N
WA
Ri
Y
7
BERN
E
J
nd
| ras BROODJE
7
€
Serveer plakken koud
gehaktbrood op focaccia
of ciabatta met een
—
und
À
pluk rucola, olijfolie en
=
=
a
balsamicoazijn of pesto.
"|
Je kunt er dan met meer
mensen van a
à
Boodschappen
912020