Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 127




Hier is pagina 127 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

RL

be

%

‘4

PA

W

Gegrilde biefstuk met oesterzwammen

SCIdS 2 NCIM

8

en

alsamico-wijnsaus

er

u

HE

IE

el

® cA. 30 MINUTEN

BEREIDEN

%

#

1. Verwarm de oven voor

BR,

Ö BIJGERECHT

#)

4

op 75°C. Verhit de grillpan

& VOOR 4 PERSONEN

en bestrijk deze met een

Mij

{? GEMIDDELD

theelepel olijfolie. Gril hierin

de biefstukken om en om

el

Ee,

78

op een hoge stand 1 minuut

EP

À

A

INGREDIËNTEN

aan beide kanten. Leg ze

1

4 biefstukken

op een schaal, dek af met

À

‘|

«75 g koude boter

aluminiumfolie en zet naast

pe

A

-1sjalot, gesnipperd

4 dinerborden in de warme

is

* 400 ml rode wijn

oven. 2. Verwarm de saus

2



* 200 ml runderbouillon (pot)

opnieuw op middelhoge

#

«2 eetl. balsamicoazijn

stand en klop de rest van de

8

ld

… 1 eetl. olijfolie

koude boter erdoor om de

DE

saus te binden. Laat niet meer

7

+200 g oesterzwammen,

in stukken

koken en breng verder op

2

… 1 teentje knoflook,

smaak met zout en peper.

fijngehakt

3. Bak tegelijkertijd de

« 2 takjes tijm, gerist

oesterzwammen met de

knoflook en tijm een paar

« keukenpapier

minuten in een koekenpan

1

« grillpan

op een hoge stand. Leg

« aluminiumfolie

A

de biefstukken op de

er

voorverwarmde borden en

giet een lepel wijnsaus erover.

en à

VOORBEREIDEN

4. Verdeel de gebakken

|



1. Neem de biefstukken een

oesterzwammen over het

5

half uur voor het bereiden

vlees en serveer direct. Lekker

À

uit de koelkast. Dep ze

met friet of aardappelpuree.

A

ge

droog met keukenpapier en

>

bestrooi aan beide kanten

voedingswaarde per persoon

ee

a ERRER

met zout en peper.

410 kcal, vet 20 g (waarvan

RL Un

et der A A

2. Verwarm een klontje boter

verzadigd 11 g), koolhydraten

ns

nee vond

j

in een (saus)pan en fruit

8 g, eiwit 31 g, vezels 1 g,

A

ni

de sjalot op een lage stand

zout 0,6 g

name" à

u

glazig. Giet de wijn, bouillon

hid

Kee

en balsamicoazijn erbij en

Pe ese enen

E

laat in circa 10 minuten op

5

Scan de QR-code

om naar het

N ee

een lage stand tot de helft

(tn een

recept te gaan

inkoken. Houd apart.

WINTIP

VOOR DEZE GRAN RESERVA

MOET JE ECHTEVEN

GAAN ZITTEN

Ee

912020

happen Gi)