Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 127
Hier is pagina 127 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 127 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 127
RL be % ‘4 PA W Gegrilde biefstuk met oesterzwammen SCIdS 2 NCIM 8 en alsamico-wijnsaus er u HE IE el ® cA. 30 MINUTEN BEREIDEN % # 1. Verwarm de oven voor BR, Ö BIJGERECHT #) 4 op 75°C. Verhit de grillpan & VOOR 4 PERSONEN en bestrijk deze met een Mij {? GEMIDDELD theelepel olijfolie. Gril hierin de biefstukken om en om el Ee, 78 op een hoge stand 1 minuut EP À A INGREDIËNTEN aan beide kanten. Leg ze 1 4 biefstukken op een schaal, dek af met À ‘| «75 g koude boter aluminiumfolie en zet naast pe A -1sjalot, gesnipperd 4 dinerborden in de warme is * 400 ml rode wijn oven. 2. Verwarm de saus 2 “ * 200 ml runderbouillon (pot) opnieuw op middelhoge # «2 eetl. balsamicoazijn stand en klop de rest van de 8 ld … 1 eetl. olijfolie koude boter erdoor om de DE saus te binden. Laat niet meer 7 +200 g oesterzwammen, in stukken koken en breng verder op 2 … 1 teentje knoflook, smaak met zout en peper. fijngehakt 3. Bak tegelijkertijd de « 2 takjes tijm, gerist oesterzwammen met de knoflook en tijm een paar « keukenpapier minuten in een koekenpan 1 « grillpan op een hoge stand. Leg « aluminiumfolie A de biefstukken op de er voorverwarmde borden en giet een lepel wijnsaus erover. en à VOORBEREIDEN 4. Verdeel de gebakken | — 1. Neem de biefstukken een oesterzwammen over het 5 half uur voor het bereiden vlees en serveer direct. Lekker À uit de koelkast. Dep ze met friet of aardappelpuree. A ge droog met keukenpapier en > bestrooi aan beide kanten voedingswaarde per persoon ee a ERRER met zout en peper. 410 kcal, vet 20 g (waarvan RL Un et der A A 2. Verwarm een klontje boter verzadigd 11 g), koolhydraten ns nee vond j in een (saus)pan en fruit 8 g, eiwit 31 g, vezels 1 g, A ni de sjalot op een lage stand zout 0,6 g name" à u glazig. Giet de wijn, bouillon hid Kee en balsamicoazijn erbij en Pe ese enen E laat in circa 10 minuten op 5 Scan de QR-code om naar het N ee een lage stand tot de helft (tn een recept te gaan inkoken. Houd apart. WINTIP VOOR DEZE GRAN RESERVA MOET JE ECHTEVEN GAAN ZITTEN Ee 912020 happen Gi)
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 127