Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

LL

ke 4

Mini-tarte Tatin met

munt-mascarpone

<

L

“..

© cA.30 MINUTEN

+20 MINUTEN OVENTIJD

Ö NAGERECHT OF GEBAK

Æ VOOR 12 STUKS

er

{Ì GEMIDDELD

N30Z13S L3H LIN

5

er

INGREDIËNTEN

5

«100 g suiker

+40 g boter

ds

2

«1 vanillestokje, opengesneden

en merg eruit

- 4 appels, in blokjes

«3 plakjes diepvriesbladerdeeg, ontdooid

Ei

«125 g mascarpone

«1 eetl. poedersuiker

«125 ml slagroom

«handje munt, fiingehakt

ë

« muffinvorm met 12 holtes, ingevet

2

|

BEREIDEN

1. Verwarm de oven voor op 200°C.

Verhit de suiker in een koekenpan

met dikke bodem en laat op een lage

stand smelten tot een goudbruine

karamel. Roer vervolgens de boter, het

vanillemerg en een snuf zout erdoor.

Voeg de appelblokjes toe en bak 5

minuten mee. 2. Snijd intussen elk plakje

bladerdeeg in 4 vierkantjes. Verdeel de

Te —— —

Bun rs

appel met de karamel over de holtes

El

F4

van de muffinvorm. Leg in elke holte

k

een plakje deeg op het appelmengsel.

Stop de randen goed in en prik met een

Se

..

a

=

VA

vork voorzichtig gaatjes in het deeg. Bak

pend

de taartjes in het midden van de oven

in circa 20 minuten goudbruin en gaar.

AVN BIJ ÉÉN

{

3. Meng intussen de mascarpone met

de poedersuiker. Klop de slagroom stijf

2

ETELAT

en spatel deze door de mascarpone.

4. Neem de muffinvorm uit deoven

we

en laat 10 minuten afkoelen. Keer

pr

op een snijplank, schep eventueel

=

rh

wee

achtergebleven stukjes appel uit de vorm

en leg op de taartjes. Serveer met een

\

schepje mascarpone en bestrooi met de

munt.

5

+

voedingswaarde per stuk

ET)

CEE

210 kcal, vet 14 g (waarvan verzadigd

+

i

9 g), koolhydraten 19 g, eiwit 2 g,

}

a

receptte

rs

vezels 1 g, zout Ol g

F4

3

\

EE

ER

EVEN

912020

happen 6)