Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 37 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 37
= LL ke 4 Mini-tarte Tatin met munt-mascarpone < L “.. © cA.30 MINUTEN +20 MINUTEN OVENTIJD Ö NAGERECHT OF GEBAK Æ VOOR 12 STUKS er {Ì GEMIDDELD N30Z13S L3H LIN 5 er INGREDIËNTEN 5 «100 g suiker +40 g boter ds 2 «1 vanillestokje, opengesneden en merg eruit - 4 appels, in blokjes «3 plakjes diepvriesbladerdeeg, ontdooid Ei «125 g mascarpone «1 eetl. poedersuiker «125 ml slagroom «handje munt, fiingehakt ë « muffinvorm met 12 holtes, ingevet 2 | BEREIDEN 1. Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit de suiker in een koekenpan met dikke bodem en laat op een lage stand smelten tot een goudbruine karamel. Roer vervolgens de boter, het vanillemerg en een snuf zout erdoor. Voeg de appelblokjes toe en bak 5 minuten mee. 2. Snijd intussen elk plakje bladerdeeg in 4 vierkantjes. Verdeel de Te —— — Bun rs appel met de karamel over de holtes El F4 van de muffinvorm. Leg in elke holte k een plakje deeg op het appelmengsel. Stop de randen goed in en prik met een Se .. a = VA vork voorzichtig gaatjes in het deeg. Bak pend de taartjes in het midden van de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar. AVN BIJ ÉÉN { 3. Meng intussen de mascarpone met de poedersuiker. Klop de slagroom stijf 2 ETELAT en spatel deze door de mascarpone. 4. Neem de muffinvorm uit deoven we en laat 10 minuten afkoelen. Keer pr op een snijplank, schep eventueel = rh wee achtergebleven stukjes appel uit de vorm en leg op de taartjes. Serveer met een \ schepje mascarpone en bestrooi met de munt. 5 + voedingswaarde per stuk ET) CEE 210 kcal, vet 14 g (waarvan verzadigd + i 9 g), koolhydraten 19 g, eiwit 2 g, } a receptte rs vezels 1 g, zout Ol g F4 3 \ EE ER EVEN 912020 happen 6)
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 37