Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 29 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 29
DE BEKENDE CHILI, MAAR DAN ‘SIN CARNE: ZONDER VLEES! Chili sin carne © CA. 30 MINUTEN T5 HOOFDGERECHT & VOOR 4 PERSONEN {Ì GEMIDDELD + ZONDER VLEES OF VIS @) SLANK SATA UJANOZ UIMHIT a % INGREDIENTEN +3 eetl. zonnebloemolie «2 rode uien, gesnipperd «1 wortel, geraspt Wa «2 stengels bleekselderij, in boogjes ir» EN «2 rode paprika's, in blokjes « 4 teentjes knoflook, geraspt «1 eetl. Mexicaanse kruidenmix KL +1 blik tomatenblokjes - 1 blik zwarte bonen R +1blik kidneybonen «500 ml groentebouillon + 125 ml zure room «1 bosje koriander, gehakt N ü 4 BEREIDEN ©. 1. Verhit de olie in een grote pan. X L 4 Voeg de helft van de ui, de wortel id ” en de bleekselderijtoe en bak de Le N At groenten een paar minuten op een > Re hoge stand tot ze zachter zijn. Voeg 8% 4 de paprika, knoflook en kruidenmix CE toe en bak circa 2 minuten. 2. Voeg Le : À D) de tomatenblokjes toe en bak tot het meeste vocht is verdampt. VF 4 an Voeg alle bonen met het vocht uit het blik en de bouillon toe. = #) Kook onafgedekt tot de chili iets 2 is ingedikt en roer regelmatig. u f 3. Schep de chili in kommen. Schep een beetje zure room erop Sas en bestrooi met de koriander en PR a K * overige ui. SCHONE BONEN In het ene recept moet je eiwitrijke vocht kan gaan voedingswaarde per persoon bonen uit blik afspoelen, schuimen, wat bijvoorbeeld 405 kcal, vet 16 g (waarvan voor het andere recept weer minder aantrekkelijk is in verzadigd 6 g), koolhydraten 40 g, niet. Het kleverige vocht van een salade. Daarom spoel je eiwit 18 g, vezels 19 g, zout 3,1 g peulvruchten zoals bonen bonen voor gebruik in een 170 g groente p.p. bestaat vooral uit eiwitten. Dit salade meestal af, terwijl dit extra gehalte aan eiwitten is in een goedgevulde soep of handig wanneer je geen vlees stoofschotel minder zichtbaar E EI] scan de Qr-code om naar het eet, het maakt het gerecht is en je die eiwitten juist wel recept te gaan nog voedzamer. Maar dit goed kunt gebruiken. El 912020 harpen (5)
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 29