Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 29


Hier is pagina 29 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Deen Folder 01.09.2020

Hier is pagina 29 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 29

DE BEKENDE CHILI, MAAR DAN ‘SIN CARNE: ZONDER VLEES! Chili sin carne © CA. 30 MINUTEN T5 HOOFDGERECHT & VOOR 4 PERSONEN {Ì GEMIDDELD + ZONDER VLEES OF VIS @) SLANK SATA UJANOZ UIMHIT a % INGREDIENTEN +3 eetl. zonnebloemolie «2 rode uien, gesnipperd «1 wortel, geraspt Wa «2 stengels bleekselderij, in boogjes ir» EN «2 rode paprika's, in blokjes « 4 teentjes knoflook, geraspt «1 eetl. Mexicaanse kruidenmix KL +1 blik tomatenblokjes - 1 blik zwarte bonen R +1blik kidneybonen «500 ml groentebouillon + 125 ml zure room «1 bosje koriander, gehakt N ü 4 BEREIDEN ©. 1. Verhit de olie in een grote pan. X L 4 Voeg de helft van de ui, de wortel id ” en de bleekselderijtoe en bak de Le N At groenten een paar minuten op een > Re hoge stand tot ze zachter zijn. Voeg 8% 4 de paprika, knoflook en kruidenmix CE toe en bak circa 2 minuten. 2. Voeg Le : À D) de tomatenblokjes toe en bak tot het meeste vocht is verdampt. VF 4 an Voeg alle bonen met het vocht uit het blik en de bouillon toe. = #) Kook onafgedekt tot de chili iets 2 is ingedikt en roer regelmatig. u f 3. Schep de chili in kommen. Schep een beetje zure room erop Sas en bestrooi met de koriander en PR a K * overige ui. SCHONE BONEN In het ene recept moet je eiwitrijke vocht kan gaan voedingswaarde per persoon bonen uit blik afspoelen, schuimen, wat bijvoorbeeld 405 kcal, vet 16 g (waarvan voor het andere recept weer minder aantrekkelijk is in verzadigd 6 g), koolhydraten 40 g, niet. Het kleverige vocht van een salade. Daarom spoel je eiwit 18 g, vezels 19 g, zout 3,1 g peulvruchten zoals bonen bonen voor gebruik in een 170 g groente p.p. bestaat vooral uit eiwitten. Dit salade meestal af, terwijl dit extra gehalte aan eiwitten is in een goedgevulde soep of handig wanneer je geen vlees stoofschotel minder zichtbaar E EI] scan de Qr-code om naar het eet, het maakt het gerecht is en je die eiwitten juist wel recept te gaan nog voedzamer. Maar dit goed kunt gebruiken. El 912020 harpen (5)

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 29