Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 82


Hier is pagina 82 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Deen Folder 01.09.2020

Hier is pagina 82 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 82

koken voor elke NT | o = a | # 2 | Grillworstjes met | nacho's en koolsla 2 =. “{ FE © CA. 35 MINUTEN 2 Ö HOOFDGERECHT x el $ ij Jk (A, VOOR 4 PERSONEN 5e & N /| X A 2 {Ì GEMIDDELD ' ÿ + À > à INGREDIËNTEN « 8 chipolata- of barbecueworstjes © tr K ed «2 eetl. olijfolie h a voor de koolsla: fi > | +1 witte kool of spitskoo | Ees, | * 200 g wortel, in smalle LE il ll) » | reepjes (julienne) >. ie x FE - 2 appels, geschild en in kleine blokjes * 200 ml zure room és y R Mat L Ë 34 - 4 eetl. citroensap = + 1theel. kerriepoeder aas 2 theel. mosterd Ke "4 TRS Fa) +2 eetl. mayonaise 15 N voor de nacho's: G N Ha 1 zak tortillachips naturel k * 2 tomaten, in blokjes de rest voor dag 2. Verdeel de od À «1 rode ui, gesnipperd tomatenblokjes, ui en geraspte +100 g kaas, geraspt kaas over de chips op de à - bosje koriander, grof gehakt bakplaat. Zet onder de grill tot de ù hd kaas smelt. 4. Serveer 4 worstjes u barbecue of grillpan met de helft van de koolsla en de nacho's. Bestrooi met de helft van de koriander. BEREIDEN fee és” 1. Schaaf voor de koolsla de kool voedingswaarde per persoon in smalle repen. Meng met alle 555 kcal, vet 38 g (waarvan ingrediënten voor de koolsla en verzadigd 17 g), koolhydraten 29 g, 7» breng op smaak met zout en eiwit 21 g, vezels 8 g, zout 15 g peper. 2. Bestrijk de worstjes 225 g groente p.p. IF met olie en rooster ze 12-14 £ minuten in een grillpan of op de N barbecue. 3. Verwarm intussen E) Scan de QR-code be = om naar het de ovengrill. Leg de helft van de recept te gaan u (oi chips op een bakplaat. Bewaar b # = dag x ENT ae = à] MEXICAANSE HOTDOG x D d Snijd 4 broodjes open en bestrijk Le (£ 5 Ae 5 A “ze met een beetje salsasaus. Leg Lx DT FH. ” “> «| een grillworstje en koolsla ertussen. 7 x KS! Bestrooi met de rest van de koriander 5 a < C en serveer met de overige tortillachips. x — = KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 82