Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 82




Hier is pagina 82 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

koken

voor elke

NT

|

o

=

a

|

#

2

|

Grillworstjes met

|

nacho's en koolsla

2

=.

“{

FE

© CA. 35 MINUTEN

2

Ö HOOFDGERECHT

x

el

$

ij

Jk

(A, VOOR 4 PERSONEN

5e

&

N

/|

X

A

2

{Ì GEMIDDELD

'

ÿ

+

À

>

à

INGREDIËNTEN

« 8 chipolata- of barbecueworstjes

©

tr K

ed

«2 eetl. olijfolie

h

a

voor de koolsla:

fi

>

|

+1 witte kool of spitskoo

|

Ees,

|

* 200 g wortel, in smalle

LE

il

ll)

»

|

reepjes (julienne)

>.

ie

x FE

- 2 appels, geschild

en in kleine blokjes

* 200 ml zure room

és

y

R

Mat

L

Ë

34

- 4 eetl. citroensap

=

+ 1theel. kerriepoeder

aas

2 theel. mosterd

Ke

"4

TRS

Fa)

+2 eetl. mayonaise

15

N

voor de nacho's:

G

N

Ha

1 zak tortillachips naturel

k

* 2 tomaten, in blokjes

de rest voor dag 2. Verdeel de

od

À

«1 rode ui, gesnipperd

tomatenblokjes, ui en geraspte

+100 g kaas, geraspt

kaas over de chips op de

à

- bosje koriander, grof gehakt

bakplaat. Zet onder de grill tot de

ù

hd

kaas smelt. 4. Serveer 4 worstjes

u

barbecue of grillpan

met de helft van de koolsla en

de nacho's. Bestrooi met de helft

van de koriander.

BEREIDEN

fee

és”

1. Schaaf voor de koolsla de kool

voedingswaarde per persoon

in smalle repen. Meng met alle

555 kcal, vet 38 g (waarvan

ingrediënten voor de koolsla en

verzadigd 17 g), koolhydraten 29 g,



breng op smaak met zout en

eiwit 21 g, vezels 8 g, zout 15 g

peper. 2. Bestrijk de worstjes

225 g groente p.p.

IF

met olie en rooster ze 12-14

£

minuten in een grillpan of op de

N

barbecue. 3. Verwarm intussen

E)

Scan de QR-code

be

=

om naar het

de ovengrill. Leg de helft van de

recept te gaan

u

(oi

chips op een bakplaat. Bewaar

b

#

=

dag

x

ENT

ae

=

à]

MEXICAANSE HOTDOG

x

D d Snijd 4 broodjes open en bestrijk

Le



5

Ae

5

A “ze met een beetje salsasaus. Leg

Lx

DT

FH.



“>

«| een grillworstje en koolsla ertussen.

7

x

KS! Bestrooi met de rest van de koriander

5

a

< C en serveer met de overige tortillachips.

x



=

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG