Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 82
Hier is pagina 82 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 82 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 82
koken voor elke NT | o = a | # 2 | Grillworstjes met | nacho's en koolsla 2 =. “{ FE © CA. 35 MINUTEN 2 Ö HOOFDGERECHT x el $ ij Jk (A, VOOR 4 PERSONEN 5e & N /| X A 2 {Ì GEMIDDELD ' ÿ + À > à INGREDIËNTEN « 8 chipolata- of barbecueworstjes © tr K ed «2 eetl. olijfolie h a voor de koolsla: fi > | +1 witte kool of spitskoo | Ees, | * 200 g wortel, in smalle LE il ll) » | reepjes (julienne) >. ie x FE - 2 appels, geschild en in kleine blokjes * 200 ml zure room és y R Mat L Ë 34 - 4 eetl. citroensap = + 1theel. kerriepoeder aas 2 theel. mosterd Ke "4 TRS Fa) +2 eetl. mayonaise 15 N voor de nacho's: G N Ha 1 zak tortillachips naturel k * 2 tomaten, in blokjes de rest voor dag 2. Verdeel de od À «1 rode ui, gesnipperd tomatenblokjes, ui en geraspte +100 g kaas, geraspt kaas over de chips op de à - bosje koriander, grof gehakt bakplaat. Zet onder de grill tot de ù hd kaas smelt. 4. Serveer 4 worstjes u barbecue of grillpan met de helft van de koolsla en de nacho's. Bestrooi met de helft van de koriander. BEREIDEN fee és” 1. Schaaf voor de koolsla de kool voedingswaarde per persoon in smalle repen. Meng met alle 555 kcal, vet 38 g (waarvan ingrediënten voor de koolsla en verzadigd 17 g), koolhydraten 29 g, 7» breng op smaak met zout en eiwit 21 g, vezels 8 g, zout 15 g peper. 2. Bestrijk de worstjes 225 g groente p.p. IF met olie en rooster ze 12-14 £ minuten in een grillpan of op de N barbecue. 3. Verwarm intussen E) Scan de QR-code be = om naar het de ovengrill. Leg de helft van de recept te gaan u (oi chips op een bakplaat. Bewaar b # = dag x ENT ae = à] MEXICAANSE HOTDOG x D d Snijd 4 broodjes open en bestrijk Le (£ 5 Ae 5 A “ze met een beetje salsasaus. Leg Lx DT FH. ” “> «| een grillworstje en koolsla ertussen. 7 x KS! Bestrooi met de rest van de koriander 5 a < C en serveer met de overige tortillachips. x — = KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 82