Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 82
Hier is pagina 82 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
koken
voor elke
NT
|
o
=
a
|
#
2
|
Grillworstjes met
|
nacho's en koolsla
2
=.
“{
FE
© CA. 35 MINUTEN
2
Ö HOOFDGERECHT
x
el
$
ij
Jk
(A, VOOR 4 PERSONEN
5e
&
N
/|
X
A
2
{Ì GEMIDDELD
'
ÿ
+
À
>
à
INGREDIËNTEN
« 8 chipolata- of barbecueworstjes
©
tr K
ed
«2 eetl. olijfolie
h
a
voor de koolsla:
fi
>
|
+1 witte kool of spitskoo
|
Ees,
|
* 200 g wortel, in smalle
LE
il
ll)
»
|
reepjes (julienne)
>.
ie
x FE
- 2 appels, geschild
en in kleine blokjes
* 200 ml zure room
és
y
R
Mat
L
Ë
34
- 4 eetl. citroensap
=
+ 1theel. kerriepoeder
aas
2 theel. mosterd
Ke
"4
TRS
Fa)
+2 eetl. mayonaise
15
N
voor de nacho's:
G
N
Ha
1 zak tortillachips naturel
k
* 2 tomaten, in blokjes
de rest voor dag 2. Verdeel de
od
À
«1 rode ui, gesnipperd
tomatenblokjes, ui en geraspte
+100 g kaas, geraspt
kaas over de chips op de
à
- bosje koriander, grof gehakt
bakplaat. Zet onder de grill tot de
ù
hd
kaas smelt. 4. Serveer 4 worstjes
u
barbecue of grillpan
met de helft van de koolsla en
de nacho's. Bestrooi met de helft
van de koriander.
BEREIDEN
fee
és”
1. Schaaf voor de koolsla de kool
voedingswaarde per persoon
in smalle repen. Meng met alle
555 kcal, vet 38 g (waarvan
ingrediënten voor de koolsla en
verzadigd 17 g), koolhydraten 29 g,
7»
breng op smaak met zout en
eiwit 21 g, vezels 8 g, zout 15 g
peper. 2. Bestrijk de worstjes
225 g groente p.p.
IF
met olie en rooster ze 12-14
£
minuten in een grillpan of op de
N
barbecue. 3. Verwarm intussen
E)
Scan de QR-code
be
=
om naar het
de ovengrill. Leg de helft van de
recept te gaan
u
(oi
chips op een bakplaat. Bewaar
b
#
=
dag
x
ENT
ae
=
à]
MEXICAANSE HOTDOG
x
D d Snijd 4 broodjes open en bestrijk
Le
(£
5
Ae
5
A “ze met een beetje salsasaus. Leg
Lx
DT
FH.
”
“>
«| een grillworstje en koolsla ertussen.
7
x
KS! Bestrooi met de rest van de koriander
5
a
< C en serveer met de overige tortillachips.
x
—
=
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG