Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 81

Hier is pagina 81 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A
Pz
ae
4
17%
Ke =.
=
ee
d
Æ
dag
Sl,
SN
Ex
en
nn
NOEDELSALADE
Serveer de noedels
©
Ne
Ei
.
als salade en voeg
=
R
een beetje vissaus
of chilisaus en
|
een scheutje olie
az
toe. Bestrooi de
noedelsalade met
de rest van de El
N
US
SEE
rede sesam.
n
DIR
S-
De
en
ee
À
sms)
ee
Ress
ir
=
in
5
LS
ss
de
=
Pe
SE
Be
à.
ze,
a
Ne
2
=
a
en,
28
ek
e
>
er
N»
Ad
re
ok B
DEN
KE
AS
ES
ER
3
da
PA
ET
N
I
\
+
Noedels met garnalen, peultjes en erwtjes
1
© CA. 30 MINUTEN ö HOOFDGERECHT & VOOR 2 PERSONEN
LD X3 VIS &) SLANK
INGREDIËNTEN
BEREIDEN
korander limoenrasp en -sap erdoor.
«2 eetl. sesamzaad
1. Rooster het sesamzaad in een droge,
Bestrooi de helft van het gerecht met
» 750 g wok- of rijstnoedels
hete wok- of hapjespan en houd
de helft van de sesam en serveer warm.
» 400 g peultjes
apart. Bereid de noedels volgens de
Bewaar de rest voor dag 2.
» 400 g diepvriesdoperwten
aanwijzingen op de verpakking en laat
» 600 g diepvrieswokgarnalen,
uitlekken. 2. Kook de peultjes met de
voedingswaarde per persoon
ontdooid
doperwten 3 minuten. Giet af, spoel
410 kcal, vet 13 g (waarvan verzadigd
- arachide- of wokolie
er koud water over en laat uitlekken.
2 g), koolhydraten 30 g, eiwit 36 g,
» 2 teentjes knoflook, fijngehakt
3. Dep de garnalen droog. Verhit een,
vezels 14 g, zout -g
1 bosje lente-/bosui,
scheutje olie in de wok en roerbak hierin
180 g groente p.p.
in ringen
de garnalen met de knoflook circa 3
« bosje koriander, grof gehakt
minuten. Voeg de peultjes, erwten en
Bo
Scan de QR-code
om naar het
rasp en sap van 1 limoen
noedels toe en warm mee. 4. Schep
recept te gaan
de helft van de bosui, de helft van de
912020 happen (es)