Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 81


Hier is pagina 81 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Deen Folder 01.09.2020

Hier is pagina 81 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 81

A Pz ae 4 17% Ke =. = ee d Æ dag Sl, SN Ex en nn NOEDELSALADE Serveer de noedels © Ne Ei . als salade en voeg = R een beetje vissaus of chilisaus en | een scheutje olie az toe. Bestrooi de noedelsalade met de rest van de El N US SEE rede sesam. n DIR S- De en ee À sms) ee Ress ir = in 5 LS ss de = Pe SE Be à. ze, a Ne 2 = a en, 28 ek e > er N» Ad re ok B DEN KE AS ES ER 3 da PA ET N I \ + Noedels met garnalen, peultjes en erwtjes 1 © CA. 30 MINUTEN ö HOOFDGERECHT & VOOR 2 PERSONEN LD X3 VIS &) SLANK INGREDIËNTEN BEREIDEN korander limoenrasp en -sap erdoor. «2 eetl. sesamzaad 1. Rooster het sesamzaad in een droge, Bestrooi de helft van het gerecht met » 750 g wok- of rijstnoedels hete wok- of hapjespan en houd de helft van de sesam en serveer warm. » 400 g peultjes apart. Bereid de noedels volgens de Bewaar de rest voor dag 2. » 400 g diepvriesdoperwten aanwijzingen op de verpakking en laat » 600 g diepvrieswokgarnalen, uitlekken. 2. Kook de peultjes met de voedingswaarde per persoon ontdooid doperwten 3 minuten. Giet af, spoel 410 kcal, vet 13 g (waarvan verzadigd - arachide- of wokolie er koud water over en laat uitlekken. 2 g), koolhydraten 30 g, eiwit 36 g, » 2 teentjes knoflook, fijngehakt 3. Dep de garnalen droog. Verhit een, vezels 14 g, zout -g 1 bosje lente-/bosui, scheutje olie in de wok en roerbak hierin 180 g groente p.p. in ringen de garnalen met de knoflook circa 3 « bosje koriander, grof gehakt minuten. Voeg de peultjes, erwten en Bo Scan de QR-code om naar het rasp en sap van 1 limoen noedels toe en warm mee. 4. Schep recept te gaan de helft van de bosui, de helft van de 912020 happen (es)

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 81