Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 81




Hier is pagina 81 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

Pz

ae

4

17%

Ke =.

=

ee

d

Æ

dag

Sl,

SN

Ex

en

nn

NOEDELSALADE

Serveer de noedels

©

Ne

Ei

.

als salade en voeg

=

R

een beetje vissaus

of chilisaus en

|

een scheutje olie

az

toe. Bestrooi de

noedelsalade met

de rest van de El

N

US

SEE

rede sesam.

n

DIR

S-

De

en

ee

À

sms)

ee

Ress

ir

=

in

5

LS

ss

de

=

Pe

SE

Be

à.

ze,

a

Ne

2

=

a

en,

28

ek

e

>

er



Ad

re

ok B

DEN

KE

AS

ES

ER

3

da

PA

ET

N

I

\

+

Noedels met garnalen, peultjes en erwtjes

1

© CA. 30 MINUTEN ö HOOFDGERECHT & VOOR 2 PERSONEN

LD X3 VIS &) SLANK

INGREDIËNTEN

BEREIDEN

korander limoenrasp en -sap erdoor.

«2 eetl. sesamzaad

1. Rooster het sesamzaad in een droge,

Bestrooi de helft van het gerecht met

» 750 g wok- of rijstnoedels

hete wok- of hapjespan en houd

de helft van de sesam en serveer warm.

» 400 g peultjes

apart. Bereid de noedels volgens de

Bewaar de rest voor dag 2.

» 400 g diepvriesdoperwten

aanwijzingen op de verpakking en laat

» 600 g diepvrieswokgarnalen,

uitlekken. 2. Kook de peultjes met de

voedingswaarde per persoon

ontdooid

doperwten 3 minuten. Giet af, spoel

410 kcal, vet 13 g (waarvan verzadigd

- arachide- of wokolie

er koud water over en laat uitlekken.

2 g), koolhydraten 30 g, eiwit 36 g,

» 2 teentjes knoflook, fijngehakt

3. Dep de garnalen droog. Verhit een,

vezels 14 g, zout -g

1 bosje lente-/bosui,

scheutje olie in de wok en roerbak hierin

180 g groente p.p.

in ringen

de garnalen met de knoflook circa 3

« bosje koriander, grof gehakt

minuten. Voeg de peultjes, erwten en

Bo

Scan de QR-code

om naar het

rasp en sap van 1 limoen

noedels toe en warm mee. 4. Schep

recept te gaan

de helft van de bosui, de helft van de

912020 happen (es)