Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 81
Hier is pagina 81 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 81 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 81
A Pz ae 4 17% Ke =. = ee d Æ dag Sl, SN Ex en nn NOEDELSALADE Serveer de noedels © Ne Ei . als salade en voeg = R een beetje vissaus of chilisaus en | een scheutje olie az toe. Bestrooi de noedelsalade met de rest van de El N US SEE rede sesam. n DIR S- De en ee À sms) ee Ress ir = in 5 LS ss de = Pe SE Be à. ze, a Ne 2 = a en, 28 ek e > er N» Ad re ok B DEN KE AS ES ER 3 da PA ET N I \ + Noedels met garnalen, peultjes en erwtjes 1 © CA. 30 MINUTEN ö HOOFDGERECHT & VOOR 2 PERSONEN LD X3 VIS &) SLANK INGREDIËNTEN BEREIDEN korander limoenrasp en -sap erdoor. «2 eetl. sesamzaad 1. Rooster het sesamzaad in een droge, Bestrooi de helft van het gerecht met » 750 g wok- of rijstnoedels hete wok- of hapjespan en houd de helft van de sesam en serveer warm. » 400 g peultjes apart. Bereid de noedels volgens de Bewaar de rest voor dag 2. » 400 g diepvriesdoperwten aanwijzingen op de verpakking en laat » 600 g diepvrieswokgarnalen, uitlekken. 2. Kook de peultjes met de voedingswaarde per persoon ontdooid doperwten 3 minuten. Giet af, spoel 410 kcal, vet 13 g (waarvan verzadigd - arachide- of wokolie er koud water over en laat uitlekken. 2 g), koolhydraten 30 g, eiwit 36 g, » 2 teentjes knoflook, fijngehakt 3. Dep de garnalen droog. Verhit een, vezels 14 g, zout -g 1 bosje lente-/bosui, scheutje olie in de wok en roerbak hierin 180 g groente p.p. in ringen de garnalen met de knoflook circa 3 « bosje koriander, grof gehakt minuten. Voeg de peultjes, erwten en Bo Scan de QR-code om naar het rasp en sap van 1 limoen noedels toe en warm mee. 4. Schep recept te gaan de helft van de bosui, de helft van de 912020 happen (es)
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 81