Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 84
Hier is pagina 84 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LOC
voor elke
dag
dag
Pulled chicken met rijst en boontjes
© cA. 40 MINUTEN HOOFDGERECHT à VOOR 4 PERSONEN @? GEMIDDELD
INGREDIËNTEN
«2 rode pepers, zonder
Schep de kip uit de pan.
kip door de saus in de
3. Fruit de boemboe met de
15 kg kip(dij)filet
zaadjes, in stukken
braadpan en serveer
* zonnebloemolie
*2 (rode) uien, grof
tomatenpuree 2-3 minuten in
met de rijst en boontjes.
1 blikje (70 g) tomatenpuree
gesnipperd
het bakvet. Voeg de bouillon,
Bestrooi met koriander en
* 300 ml kippenbouillon
* Ys theel. kaneel of Y theel.
ketjap, chilisaus, limoensap en
pinda's.
nootmuskaat
» 100 ml ketjap manis
gembersiroop toe en meng
2 eetl. chilisaus
tot een saus. Leg de kip erin
voedingswaarde
«sap van 2 limoenen
« keukenmachine
en stoof afgedekt circa 25
per persoon
»3 eetl. gembersiroop
minuten, tot de kip gaar is.
900 kcal, vet 32 g
… 500 g rijst
4. Kook intussen de rijst en de
(waarvan ver-zadigd 9 g),
…1 kg sperziebonen, afgehaald
BEREIDEN
sperziebonen. Houd 200 gram
koolhydraten 94 g, eiwit
« handje koriander, fijngehakt
1. Pureer in een keuken-
gekookte rijst en 250 gram
59 g, vezels 8 g, zout 2,2 g
« handje pinda's, gehakt
machine de ingrediënten
sperziebonen apart voor dag
160 g groente p.p.
voor de boemboe:
voor de boemboe. 2.
2.5. Neem de kip uit de pan
„6 teentjes knoflook,
en trek het vlees uit elkaar
Bestrooi de kip met zout
gehalveerd
en peper. Verhiteen scheut
met 2 vorken. Houd een derde
3
#[E]| scan de QR-code
«ca. 6 cm verse gember,
olie in een braad,
®
in en bak
om naar het
van de kip apart voor dag 2.
recept te gaan
geschild en grof gehakt
hierin de kip gou:
bruin.
6. Schep de rest van de
>
|
Eu Re
#7,
rw
dag
4
ng
ed
SPRING ROLLS
nge
ge
Rore de gri iijstvellen een
voor een
2
circa 20 seconden in lauwwarm water.
_Niette lang, dan worden ze te zacht.
1
N
I
Leg steeds een rijstvel op het werkvlak.
Verdeel in het midden wat rijst, kip
>
en boontjes. Bedruppel met zoete
chilisaus, vouw één kant van het rijstvel
Ÿ
rk
be Mi
over de vulling en rol een slag. Vouw
de zijkanten naar binnen en rol verder
#7
Eg
op tot een loempia. Maak zo 8 stuks en
à AL ser dl
Ke
Ga
og 20
serveer met chilisaus,
=
a
ji
2
£
=
u
Ce
ha
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG