Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 84




Hier is pagina 84 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LOC

voor elke

dag

dag

Pulled chicken met rijst en boontjes

© cA. 40 MINUTEN HOOFDGERECHT à VOOR 4 PERSONEN @? GEMIDDELD

INGREDIËNTEN

«2 rode pepers, zonder

Schep de kip uit de pan.

kip door de saus in de

3. Fruit de boemboe met de

15 kg kip(dij)filet

zaadjes, in stukken

braadpan en serveer

* zonnebloemolie

*2 (rode) uien, grof

tomatenpuree 2-3 minuten in

met de rijst en boontjes.

1 blikje (70 g) tomatenpuree

gesnipperd

het bakvet. Voeg de bouillon,

Bestrooi met koriander en

* 300 ml kippenbouillon

* Ys theel. kaneel of Y theel.

ketjap, chilisaus, limoensap en

pinda's.

nootmuskaat

» 100 ml ketjap manis

gembersiroop toe en meng

2 eetl. chilisaus

tot een saus. Leg de kip erin

voedingswaarde

«sap van 2 limoenen

« keukenmachine

en stoof afgedekt circa 25

per persoon

»3 eetl. gembersiroop

minuten, tot de kip gaar is.

900 kcal, vet 32 g

… 500 g rijst

4. Kook intussen de rijst en de

(waarvan ver-zadigd 9 g),

…1 kg sperziebonen, afgehaald

BEREIDEN

sperziebonen. Houd 200 gram

koolhydraten 94 g, eiwit

« handje koriander, fijngehakt

1. Pureer in een keuken-

gekookte rijst en 250 gram

59 g, vezels 8 g, zout 2,2 g

« handje pinda's, gehakt

machine de ingrediënten

sperziebonen apart voor dag

160 g groente p.p.

voor de boemboe:

voor de boemboe. 2.

2.5. Neem de kip uit de pan

„6 teentjes knoflook,

en trek het vlees uit elkaar

Bestrooi de kip met zout

gehalveerd

en peper. Verhiteen scheut

met 2 vorken. Houd een derde

3

#[E]| scan de QR-code

«ca. 6 cm verse gember,

olie in een braad,

®

in en bak

om naar het

van de kip apart voor dag 2.

recept te gaan

geschild en grof gehakt

hierin de kip gou:

bruin.

6. Schep de rest van de

>

|

Eu Re

#7,

rw

dag

4

ng

ed

SPRING ROLLS

nge

ge

Rore de gri iijstvellen een

voor een

2

circa 20 seconden in lauwwarm water.

_Niette lang, dan worden ze te zacht.

1

N

I

Leg steeds een rijstvel op het werkvlak.

Verdeel in het midden wat rijst, kip

>

en boontjes. Bedruppel met zoete

chilisaus, vouw één kant van het rijstvel

Ÿ

rk

be Mi

over de vulling en rol een slag. Vouw

de zijkanten naar binnen en rol verder

#7

Eg

op tot een loempia. Maak zo 8 stuks en

à AL ser dl

Ke

Ga

og 20

serveer met chilisaus,

=

a

ji

2

£

=

u

Ce

ha

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG