Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 84


Hier is pagina 84 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Deen Folder 01.09.2020

Hier is pagina 84 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 84

LOC voor elke dag dag Pulled chicken met rijst en boontjes © cA. 40 MINUTEN HOOFDGERECHT à VOOR 4 PERSONEN @? GEMIDDELD INGREDIËNTEN «2 rode pepers, zonder Schep de kip uit de pan. kip door de saus in de 3. Fruit de boemboe met de 15 kg kip(dij)filet zaadjes, in stukken braadpan en serveer * zonnebloemolie *2 (rode) uien, grof tomatenpuree 2-3 minuten in met de rijst en boontjes. 1 blikje (70 g) tomatenpuree gesnipperd het bakvet. Voeg de bouillon, Bestrooi met koriander en * 300 ml kippenbouillon * Ys theel. kaneel of Y theel. ketjap, chilisaus, limoensap en pinda's. nootmuskaat » 100 ml ketjap manis gembersiroop toe en meng 2 eetl. chilisaus tot een saus. Leg de kip erin voedingswaarde «sap van 2 limoenen « keukenmachine en stoof afgedekt circa 25 per persoon »3 eetl. gembersiroop minuten, tot de kip gaar is. 900 kcal, vet 32 g … 500 g rijst 4. Kook intussen de rijst en de (waarvan ver-zadigd 9 g), …1 kg sperziebonen, afgehaald BEREIDEN sperziebonen. Houd 200 gram koolhydraten 94 g, eiwit « handje koriander, fijngehakt 1. Pureer in een keuken- gekookte rijst en 250 gram 59 g, vezels 8 g, zout 2,2 g « handje pinda's, gehakt machine de ingrediënten sperziebonen apart voor dag 160 g groente p.p. voor de boemboe: voor de boemboe. 2. 2.5. Neem de kip uit de pan „6 teentjes knoflook, en trek het vlees uit elkaar Bestrooi de kip met zout gehalveerd en peper. Verhiteen scheut met 2 vorken. Houd een derde 3 #[E]| scan de QR-code «ca. 6 cm verse gember, olie in een braad, ® in en bak om naar het van de kip apart voor dag 2. recept te gaan geschild en grof gehakt hierin de kip gou: bruin. 6. Schep de rest van de > | Eu Re #7, rw dag 4 ng ed SPRING ROLLS nge ge Rore de gri iijstvellen een voor een 2 circa 20 seconden in lauwwarm water. _Niette lang, dan worden ze te zacht. 1 N I Leg steeds een rijstvel op het werkvlak. Verdeel in het midden wat rijst, kip > en boontjes. Bedruppel met zoete chilisaus, vouw één kant van het rijstvel Ÿ rk be Mi over de vulling en rol een slag. Vouw de zijkanten naar binnen en rol verder #7 Eg op tot een loempia. Maak zo 8 stuks en à AL ser dl Ke Ga og 20 serveer met chilisaus, = a ji 2 £ = u Ce ha KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 84