Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 75
Hier is pagina 75 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
FL:
WE
‘rt!
| l
ve
x
on
A
ei
a
er
/
27
ne
11,
#
aoougs LAW HAAN
Spaanse migas
1
® _cA. 20 MINUTEN
VA)
Ö ONTBUT- OF
ni
mé
HOOFDGERECHT
Lin
rar
Æ VOOR 4 PERSONEN
À
€ EENVOUDIG
INGREDIËNTEN
- eetl. zonnebloemolie
Citroen-maanzaad-broodpudding
“2 uien, gesnipperd
-1chorizoworst,
theelepeltje de lemon curd
® ca.10 MINUTEN
in blokjes of plakjes
+30 MINUTEN
tussen de sneetjes en bestrooi
4 teentjes knoflook, grof gehakt
met de rest van het maanzaad.
\\
OVENTIJD
«8 sneetjes (oud) brood,
et
3. Bak de broodpudding in
in stukjes
UP NAGERECHT OF
de oven in circa 30 minuten
-1blik kikkererwten
\
TUSSENDOORTJE
goudbruin.
“6 eieren, losgeklopt
Í VOOR 4 PERSONEN
- 2 eetl. rodewijnazijn
voedingswaarde per persoon
“1 bosje peterselie, fijngehakt
{Ì EENVOUDIG
430 kcal, vet 18 g (waarvan ver-
zadigd 9 g), koolhydraten 53 g,
|
eiwit 13 g, vezels 2 g, zout 09 g
BEREIDEN
INGREDIËNTEN
1. Verhit de olie in een grote
\\)
-2 eetl. boter
koekenpan en bak hierin de ui glazig.
8 sneetjes (oud) witbrood,
E Scan de QR-code
Voeg de chorizo, knoflook en het
zonder korst
=
om naar het
recept te gaan
brood toe en roerbak 5 minuten
Il
«2 eieren
«300 ml melk
op middelhoge stand. Voeg de
Il
kikkererwten toe en bak een paar
«100 ml room
minuten om ze te verwarmen. 2. Giet
«2 eetl.suiker
de eieren erbij en roerbak de eieren
«3 eetl. maanzaad
+6 eetl. lemon curd
naar smaak. Besprenkel met de
==
azijn en bestrooi met de peterselie.
(zie pag. 77)
Serveer direct.
» ovenschaal, ingevet
=
voedingswaarde per persoon
=
=
630 kcal, vet 33 g (waarvan verzadigd
=
==
———
==
10 g), koolhydraten 46 g, eiwit 33 g,
=
=
BEREIDEN
vezels 9 g, zout 3,3g
==
==
>
EE
1. Verwarm de oven voor op
=
I
45 g groente p.p.
=
180°C. Besmeer het brood met
ui
=
de boter en snijd de sneetjes
schuin in vieren. Leg het
Ei
Fe
| Scan de QR-code
om naar het
=
brood dakpansgewijs in de
E
ar.
recept te gaan
=
ovenschaal. 2. Klop de eieren
7
NN
=
los met de melk, room, suiker
ER
AN
x
|
mn
—
N
|
1
en 1 eetlepel maanzaad. Giet
Y
Vs
32
SE
8
3
de
AI
=
==
=
over het brood. Schep met een
912020