Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 75
Hier is pagina 75 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 75 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 75
FL: WE ‘rt! | l ve x on A ei a er / 27 ne 11, # aoougs LAW HAAN Spaanse migas 1 ® _cA. 20 MINUTEN VA) Ö ONTBUT- OF ni mé HOOFDGERECHT Lin rar Æ VOOR 4 PERSONEN À € EENVOUDIG INGREDIËNTEN - eetl. zonnebloemolie Citroen-maanzaad-broodpudding “2 uien, gesnipperd -1chorizoworst, theelepeltje de lemon curd ® ca.10 MINUTEN in blokjes of plakjes +30 MINUTEN tussen de sneetjes en bestrooi 4 teentjes knoflook, grof gehakt met de rest van het maanzaad. \\ OVENTIJD «8 sneetjes (oud) brood, et 3. Bak de broodpudding in in stukjes UP NAGERECHT OF de oven in circa 30 minuten -1blik kikkererwten \ TUSSENDOORTJE goudbruin. “6 eieren, losgeklopt Í VOOR 4 PERSONEN - 2 eetl. rodewijnazijn voedingswaarde per persoon “1 bosje peterselie, fijngehakt {Ì EENVOUDIG 430 kcal, vet 18 g (waarvan ver- zadigd 9 g), koolhydraten 53 g, | eiwit 13 g, vezels 2 g, zout 09 g BEREIDEN INGREDIËNTEN 1. Verhit de olie in een grote \\) -2 eetl. boter koekenpan en bak hierin de ui glazig. 8 sneetjes (oud) witbrood, E Scan de QR-code Voeg de chorizo, knoflook en het zonder korst = om naar het recept te gaan brood toe en roerbak 5 minuten Il «2 eieren «300 ml melk op middelhoge stand. Voeg de Il kikkererwten toe en bak een paar «100 ml room minuten om ze te verwarmen. 2. Giet «2 eetl.suiker de eieren erbij en roerbak de eieren «3 eetl. maanzaad +6 eetl. lemon curd naar smaak. Besprenkel met de == azijn en bestrooi met de peterselie. (zie pag. 77) Serveer direct. » ovenschaal, ingevet = voedingswaarde per persoon = = 630 kcal, vet 33 g (waarvan verzadigd = == ——— == 10 g), koolhydraten 46 g, eiwit 33 g, = = BEREIDEN vezels 9 g, zout 3,3g == == > EE 1. Verwarm de oven voor op = I 45 g groente p.p. = 180°C. Besmeer het brood met ui = de boter en snijd de sneetjes schuin in vieren. Leg het Ei Fe | Scan de QR-code om naar het = brood dakpansgewijs in de E ar. recept te gaan = ovenschaal. 2. Klop de eieren 7 NN = los met de melk, room, suiker ER AN x | mn — N | 1 en 1 eetlepel maanzaad. Giet Y Vs 32 SE 8 3 de AI = == = over het brood. Schep met een 912020
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 75