Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 75




Hier is pagina 75 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

FL:

WE

‘rt!

| l

ve

x

on

A

ei

a

er

/

27

ne

11,

#

aoougs LAW HAAN

Spaanse migas

1

® _cA. 20 MINUTEN

VA)

Ö ONTBUT- OF

ni



HOOFDGERECHT

Lin

rar

Æ VOOR 4 PERSONEN

À

€ EENVOUDIG

INGREDIËNTEN

- eetl. zonnebloemolie

Citroen-maanzaad-broodpudding

“2 uien, gesnipperd

-1chorizoworst,

theelepeltje de lemon curd

® ca.10 MINUTEN

in blokjes of plakjes

+30 MINUTEN

tussen de sneetjes en bestrooi

4 teentjes knoflook, grof gehakt

met de rest van het maanzaad.

\\

OVENTIJD

«8 sneetjes (oud) brood,

et

3. Bak de broodpudding in

in stukjes

UP NAGERECHT OF

de oven in circa 30 minuten

-1blik kikkererwten

\

TUSSENDOORTJE

goudbruin.

“6 eieren, losgeklopt

Í VOOR 4 PERSONEN

- 2 eetl. rodewijnazijn

voedingswaarde per persoon

“1 bosje peterselie, fijngehakt

{Ì EENVOUDIG

430 kcal, vet 18 g (waarvan ver-

zadigd 9 g), koolhydraten 53 g,

|

eiwit 13 g, vezels 2 g, zout 09 g

BEREIDEN

INGREDIËNTEN

1. Verhit de olie in een grote

\\)

-2 eetl. boter

koekenpan en bak hierin de ui glazig.

8 sneetjes (oud) witbrood,

E Scan de QR-code

Voeg de chorizo, knoflook en het

zonder korst

=

om naar het

recept te gaan

brood toe en roerbak 5 minuten

Il

«2 eieren

«300 ml melk

op middelhoge stand. Voeg de

Il

kikkererwten toe en bak een paar

«100 ml room

minuten om ze te verwarmen. 2. Giet

«2 eetl.suiker

de eieren erbij en roerbak de eieren

«3 eetl. maanzaad

+6 eetl. lemon curd

naar smaak. Besprenkel met de

==

azijn en bestrooi met de peterselie.

(zie pag. 77)

Serveer direct.

» ovenschaal, ingevet

=

voedingswaarde per persoon

=

=

630 kcal, vet 33 g (waarvan verzadigd

=

==

———

==

10 g), koolhydraten 46 g, eiwit 33 g,

=

=

BEREIDEN

vezels 9 g, zout 3,3g

==

==

>

EE

1. Verwarm de oven voor op

=

I

45 g groente p.p.

=

180°C. Besmeer het brood met

ui

=

de boter en snijd de sneetjes

schuin in vieren. Leg het

Ei

Fe

| Scan de QR-code

om naar het

=

brood dakpansgewijs in de

E

ar.

recept te gaan

=

ovenschaal. 2. Klop de eieren

7

NN

=

los met de melk, room, suiker

ER

AN

x

|

mn



N

|

1

en 1 eetlepel maanzaad. Giet

Y

Vs

32

SE

8

3

de

AI

=

==

=

over het brood. Schep met een

912020