Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 40




Hier is pagina 40 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LOC

voor elke

om naar het

Scan de QR-code

recept te gaan

EE.

y

FR

1.

LE

à

ns

sf

Un

w

Ÿ

en -

fe

7

++

= |

5 4

R

+

LAS

PA

[ee

AS

£

re:

Er

ke

KLAAR IN

À ns

15

NDE

Ds.

N 8

I

|

à

Gegrilde Sutra met frise appelsalsa

RL

BEREIDEN

D

© CA. 15 MINUTEN

{

UP BIIGERECHT

1. Meng de appel met het

limoensap, 2 eetlepels olijfolie,

on

A VOOR 4 PERSONEN

de ui, kappertjes en koriander.

Le

7

{Ì EENVOUDIG

Breng deze salsa op smaak

8 vis

met zout en peper. 2. Dep de

4

zalm droog met keukenpapier

en bestrijk dun met de overige



U

Pr

N

INGREDIENTEN

olie. Verhit de grillpan en gril

«2 groene appels,

hierin de zalmfilets in circa

in heel kleine blokjes

6 minuten rondom gaar

.sap van 1 limoen

en goudbruin. Serveer de

1

«4 eetl. olijfolie

zalmfilets met de appelsalsa.

«1 kleine rode ui,

gesnipperd

Tip

«1 eetl. kappertjes

Lekker met noedels of rijst.

«handje koriander,

fijngehakt

voedingswaarde per persoon

* 4 zalmfilets

360 kcal, vet 24 g (waarvan

verzadigd 4 g), koolhydraten

« keukenpapier

9 g, eiwit 26 g, vezels 2 g,

x

-grillpan

zout 0,6 g

155 g groente p.p.

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG