Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LOC
voor elke
om naar het
Scan de QR-code
recept te gaan
EE.
y
FR
1.
LE
à
ns
sf
Un
w
Ÿ
en -
fe
7
++
= |
5 4
R
+
LAS
PA
[ee
AS
£
re:
Er
ke
KLAAR IN
À ns
15
NDE
Ds.
N 8
I
|
à
Gegrilde Sutra met frise appelsalsa
RL
BEREIDEN
D
© CA. 15 MINUTEN
{
UP BIIGERECHT
1. Meng de appel met het
limoensap, 2 eetlepels olijfolie,
on
A VOOR 4 PERSONEN
de ui, kappertjes en koriander.
Le
7
{Ì EENVOUDIG
Breng deze salsa op smaak
8 vis
met zout en peper. 2. Dep de
4
zalm droog met keukenpapier
en bestrijk dun met de overige
N°
U
Pr
N
INGREDIENTEN
olie. Verhit de grillpan en gril
«2 groene appels,
hierin de zalmfilets in circa
in heel kleine blokjes
6 minuten rondom gaar
.sap van 1 limoen
en goudbruin. Serveer de
1
«4 eetl. olijfolie
zalmfilets met de appelsalsa.
«1 kleine rode ui,
gesnipperd
Tip
«1 eetl. kappertjes
Lekker met noedels of rijst.
«handje koriander,
fijngehakt
voedingswaarde per persoon
* 4 zalmfilets
360 kcal, vet 24 g (waarvan
verzadigd 4 g), koolhydraten
« keukenpapier
9 g, eiwit 26 g, vezels 2 g,
x
-grillpan
zout 0,6 g
155 g groente p.p.
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG