Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 60


Hier is pagina 60 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Deen Folder 01.09.2020

Hier is pagina 60 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 60

koken voor elke Mn Notenrijstsalade met appel en oude kaas ® cA. 20 MINUTEN VOORBEREIDEN Ö LUNCHGERECHT 1. Kook de rijst en laat uitgespreid op een schaal Æ VOOR 4 PERSONEN afkoelen. MET NOTEN ENZO {Ì GEMIDDELD Met notenrijst in plaats van ZONDER VLEES OF VIS BEREIDEN ‘gewone!' rijst maak je de basis 1. Rooster de hazelnoten in van je rijstsalade net even wat een droge, hete koekenpan rijker, én dus vullender. Aan INGREDIËNTEN goudbruin. Laat ze afkoelen notenrijst zijn bijvoorbeeld +300 g notenrijst en hak grof. 2. Snijd de amandelen, pompoenpitten, » 50 g hazelnoten bleekselderij en appel in dunne 4 zonnebloempitten en stukjes «6 stengels bleekselderij plakjes. Meng de rijst in een papaja toegevoegd. Lekker « 2 appels, in kwarten schaal met de bleekselderij, om eens mee te variéren! «100 g rozijnen appel, noten, rozijnen en kaas. «150 g oude kaas, geschaafd 3. Klop de ingrediënten voor de voor de dressing: dressing door elkaar en breng 1 theel. mosterd op smaak met zout en peper. tr «1 theel. honing Schep de dressing door de EA « l eetl. wittewijnazijn rijstsalade, »4 eetl. olijfolie G ML, voedingswaarde per persoon 755 kcal, vet 43 g (waarvan ver- HM AEl| scan de OR-code om naar het zadigd 12 g), koolhydraten 69 g, recept te gaan eiwit 19 g, vezels 8 g, zout 11 g Ei N NN 65 g groente p.p. ” sa, 2 = reed u Pz se" a ns - A < : SP à vw LT: se À „8 À EE #> Bef I Te mm 5 + ne = Son 2 à IS > + II >. N LES = ie KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 60