Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 60




Hier is pagina 60 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

koken

voor elke

Mn

Notenrijstsalade met appel en oude kaas

® cA. 20 MINUTEN

VOORBEREIDEN

Ö LUNCHGERECHT

1. Kook de rijst en laat

uitgespreid op een schaal

Æ VOOR 4 PERSONEN

afkoelen.

MET NOTEN ENZO

{Ì GEMIDDELD

Met notenrijst in plaats van

ZONDER VLEES OF VIS

BEREIDEN

‘gewone!' rijst maak je de basis

1. Rooster de hazelnoten in

van je rijstsalade net even wat

een droge, hete koekenpan

rijker, én dus vullender. Aan

INGREDIËNTEN

goudbruin. Laat ze afkoelen

notenrijst zijn bijvoorbeeld

+300 g notenrijst

en hak grof. 2. Snijd de

amandelen, pompoenpitten,

» 50 g hazelnoten

bleekselderij en appel in dunne

4

zonnebloempitten en stukjes

«6 stengels bleekselderij

plakjes. Meng de rijst in een

papaja toegevoegd. Lekker

« 2 appels, in kwarten

schaal met de bleekselderij,

om eens mee te variéren!

«100 g rozijnen

appel, noten, rozijnen en kaas.

«150 g oude kaas, geschaafd

3. Klop de ingrediënten voor de

voor de dressing:

dressing door elkaar en breng

1 theel. mosterd

op smaak met zout en peper.

tr

«1 theel. honing

Schep de dressing door de

EA

« l eetl. wittewijnazijn

rijstsalade,

»4 eetl. olijfolie

G

ML,

voedingswaarde per persoon

755 kcal, vet 43 g (waarvan ver-

HM

AEl| scan de OR-code

om naar het

zadigd 12 g), koolhydraten 69 g,

recept te gaan

eiwit 19 g, vezels 8 g, zout 11 g

Ei

N NN

65 g groente p.p.



sa,

2

=

reed

u

Pz

se"

a

ns

-

A

< :

SP

à

vw

LT:

se

À

„8

À

EE

#>

Bef

I

Te

mm

5 +

ne

=

Son 2 à

IS

>

+

II

>.

N

LES

=

ie

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG