Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 60
Hier is pagina 60 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
koken
voor elke
Mn
Notenrijstsalade met appel en oude kaas
® cA. 20 MINUTEN
VOORBEREIDEN
Ö LUNCHGERECHT
1. Kook de rijst en laat
uitgespreid op een schaal
Æ VOOR 4 PERSONEN
afkoelen.
MET NOTEN ENZO
{Ì GEMIDDELD
Met notenrijst in plaats van
ZONDER VLEES OF VIS
BEREIDEN
‘gewone!' rijst maak je de basis
1. Rooster de hazelnoten in
van je rijstsalade net even wat
een droge, hete koekenpan
rijker, én dus vullender. Aan
INGREDIËNTEN
goudbruin. Laat ze afkoelen
notenrijst zijn bijvoorbeeld
+300 g notenrijst
en hak grof. 2. Snijd de
amandelen, pompoenpitten,
» 50 g hazelnoten
bleekselderij en appel in dunne
4
zonnebloempitten en stukjes
«6 stengels bleekselderij
plakjes. Meng de rijst in een
papaja toegevoegd. Lekker
« 2 appels, in kwarten
schaal met de bleekselderij,
om eens mee te variéren!
«100 g rozijnen
appel, noten, rozijnen en kaas.
«150 g oude kaas, geschaafd
3. Klop de ingrediënten voor de
voor de dressing:
dressing door elkaar en breng
1 theel. mosterd
op smaak met zout en peper.
tr
«1 theel. honing
Schep de dressing door de
EA
« l eetl. wittewijnazijn
rijstsalade,
»4 eetl. olijfolie
G
ML,
voedingswaarde per persoon
755 kcal, vet 43 g (waarvan ver-
HM
AEl| scan de OR-code
om naar het
zadigd 12 g), koolhydraten 69 g,
recept te gaan
eiwit 19 g, vezels 8 g, zout 11 g
Ei
N NN
65 g groente p.p.
”
sa,
2
=
reed
u
Pz
se"
a
ns
-
A
< :
SP
à
vw
LT:
se
À
„8
À
EE
#>
Bef
I
Te
mm
5 +
ne
=
Son 2 à
IS
>
+
II
>.
N
LES
=
ie
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG