Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 60
Hier is pagina 60 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 60 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 60
koken voor elke Mn Notenrijstsalade met appel en oude kaas ® cA. 20 MINUTEN VOORBEREIDEN Ö LUNCHGERECHT 1. Kook de rijst en laat uitgespreid op een schaal Æ VOOR 4 PERSONEN afkoelen. MET NOTEN ENZO {Ì GEMIDDELD Met notenrijst in plaats van ZONDER VLEES OF VIS BEREIDEN ‘gewone!' rijst maak je de basis 1. Rooster de hazelnoten in van je rijstsalade net even wat een droge, hete koekenpan rijker, én dus vullender. Aan INGREDIËNTEN goudbruin. Laat ze afkoelen notenrijst zijn bijvoorbeeld +300 g notenrijst en hak grof. 2. Snijd de amandelen, pompoenpitten, » 50 g hazelnoten bleekselderij en appel in dunne 4 zonnebloempitten en stukjes «6 stengels bleekselderij plakjes. Meng de rijst in een papaja toegevoegd. Lekker « 2 appels, in kwarten schaal met de bleekselderij, om eens mee te variéren! «100 g rozijnen appel, noten, rozijnen en kaas. «150 g oude kaas, geschaafd 3. Klop de ingrediënten voor de voor de dressing: dressing door elkaar en breng 1 theel. mosterd op smaak met zout en peper. tr «1 theel. honing Schep de dressing door de EA « l eetl. wittewijnazijn rijstsalade, »4 eetl. olijfolie G ML, voedingswaarde per persoon 755 kcal, vet 43 g (waarvan ver- HM AEl| scan de OR-code om naar het zadigd 12 g), koolhydraten 69 g, recept te gaan eiwit 19 g, vezels 8 g, zout 11 g Ei N NN 65 g groente p.p. ” sa, 2 = reed u Pz se" a ns - A < : SP à vw LT: se À „8 À EE #> Bef I Te mm 5 + ne = Son 2 à IS > + II >. N LES = ie KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 60