Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 124
Hier is pagina 124 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 124 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 124
Wer / We Pappardelle met gerookte zalm en romige wijnsaus ne » VIINTIP ® ca. 25 MINUTEN Ü HOOFDGERECHT À AY HEEFT Æ VOOR 4 PERSONEN hom {Ì GEMIDDELD N NATURE EENVERJEr 8 vis ET ni DE ZALM UE — INGREDIENTEN «1 eetl. boter «1sjalot, gesnipperd - «150 ml droge witte wijn «100 ml visfond of visbouillon van tablet «150 ml kookroom KR «300 g pappardelle of tagliatelle « 200 g gerookte zalm, in reepjes « basilicum, om te garneren 7 À VOORBEREIDEN 1. Verwarm de helft van de boter in een (saus)pan en fruit hierin de sjalot op een lage stand glazig. Giet de wijn en fond erbij en laat tot de helft inkoken. Voeg de er” fl kookroom toe en laat op een lage stand pn ES nog 2 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper en houd apart. 9 DR VE BEREIDEN Si 4 1. Kook de pappardelle beetgaar. ER Verwarm intussen de saus weer opeen B wal i lage stand. 2. Giet de pasta afen laat goed uitlekken. Bewaar een half kopje van het kookwater. Schep de pastaterug in de pan en schep de rest van de boter, wat kookwater en de zalm erdoor. 3. Serveer de pasta in grote diepe borden. Verdeel de roomsaus erover en garneer met basilicum. 1 ni 10 ZT 10 voedingswaarde per persoon 515 kcal, vet 17 g (waarvan verzadigd 8 g), Op de wijnen van Indomita kom je de termen ‘varietal' en ‘gran koolhydraten 60 g, eiwit 23 g, vezels 3 g, reserva' tegen. Met de term varietal wordt bedoeld dat de wijn zout 1,7 g wordt gemaakt van slechts één druivenras. Het karakter van deze 70 g groente p.p. druif wordt in de spotlights gezet bij de varietal-wijnen. Het gaat dan dus om de pure fruitsmaken die je in de wijn kunt proeven. Bij ua de gran reserva's worden de wijnen gerijpt op eikenhouten vaten. EX E Scan de QR-code Die geven een extra smaakdimensie aan de wijn. Denk hierbij aan em naar het un) recept te gaan tonen van vanille, karamel, boter, kokos en sigarenkistjes. KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 124