Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 124


Hier is pagina 124 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Deen Folder 01.09.2020

Hier is pagina 124 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 124

Wer / We Pappardelle met gerookte zalm en romige wijnsaus ne » VIINTIP ® ca. 25 MINUTEN Ü HOOFDGERECHT À AY HEEFT Æ VOOR 4 PERSONEN hom {Ì GEMIDDELD N NATURE EENVERJEr 8 vis ET ni DE ZALM UE — INGREDIENTEN «1 eetl. boter «1sjalot, gesnipperd - «150 ml droge witte wijn «100 ml visfond of visbouillon van tablet «150 ml kookroom KR «300 g pappardelle of tagliatelle « 200 g gerookte zalm, in reepjes « basilicum, om te garneren 7 À VOORBEREIDEN 1. Verwarm de helft van de boter in een (saus)pan en fruit hierin de sjalot op een lage stand glazig. Giet de wijn en fond erbij en laat tot de helft inkoken. Voeg de er” fl kookroom toe en laat op een lage stand pn ES nog 2 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper en houd apart. 9 DR VE BEREIDEN Si 4 1. Kook de pappardelle beetgaar. ER Verwarm intussen de saus weer opeen B wal i lage stand. 2. Giet de pasta afen laat goed uitlekken. Bewaar een half kopje van het kookwater. Schep de pastaterug in de pan en schep de rest van de boter, wat kookwater en de zalm erdoor. 3. Serveer de pasta in grote diepe borden. Verdeel de roomsaus erover en garneer met basilicum. 1 ni 10 ZT 10 voedingswaarde per persoon 515 kcal, vet 17 g (waarvan verzadigd 8 g), Op de wijnen van Indomita kom je de termen ‘varietal' en ‘gran koolhydraten 60 g, eiwit 23 g, vezels 3 g, reserva' tegen. Met de term varietal wordt bedoeld dat de wijn zout 1,7 g wordt gemaakt van slechts één druivenras. Het karakter van deze 70 g groente p.p. druif wordt in de spotlights gezet bij de varietal-wijnen. Het gaat dan dus om de pure fruitsmaken die je in de wijn kunt proeven. Bij ua de gran reserva's worden de wijnen gerijpt op eikenhouten vaten. EX E Scan de QR-code Die geven een extra smaakdimensie aan de wijn. Denk hierbij aan em naar het un) recept te gaan tonen van vanille, karamel, boter, kokos en sigarenkistjes. KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 124