Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 124




Hier is pagina 124 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Wer /

We

Pappardelle met gerookte

zalm en romige wijnsaus

ne

»

VIINTIP

® ca. 25 MINUTEN

Ü HOOFDGERECHT

À

AY HEEFT

Æ VOOR 4 PERSONEN

hom

{Ì GEMIDDELD

N

NATURE EENVERJEr

8 vis

ET

ni

DE ZALM

UE



INGREDIENTEN

«1 eetl. boter

«1sjalot, gesnipperd

-

«150 ml droge witte wijn

«100 ml visfond of visbouillon van tablet

«150 ml kookroom

KR

«300 g pappardelle of tagliatelle

« 200 g gerookte zalm, in reepjes

« basilicum, om te garneren

7

À

VOORBEREIDEN

1. Verwarm de helft van de boter in een

(saus)pan en fruit hierin de sjalot op een

lage stand glazig. Giet de wijn en fond

erbij en laat tot de helft inkoken. Voeg de

er” fl

kookroom toe en laat op een lage stand

pn

ES

nog 2 minuten zachtjes koken. Breng op

smaak met zout en peper en houd apart.

9

DR

VE

BEREIDEN

Si

4

1. Kook de pappardelle beetgaar.

ER

Verwarm intussen de saus weer opeen

B

wal i

lage stand. 2. Giet de pasta afen laat

goed uitlekken. Bewaar een half kopje

van het kookwater. Schep de pastaterug

in de pan en schep de rest van de boter,

wat kookwater en de zalm erdoor.

3. Serveer de pasta in grote diepe borden.

Verdeel de roomsaus erover en garneer

met basilicum.

1

ni

10

ZT

10

voedingswaarde per persoon

515 kcal, vet 17 g (waarvan verzadigd 8 g),

Op de wijnen van Indomita kom je de termen ‘varietal' en ‘gran

koolhydraten 60 g, eiwit 23 g, vezels 3 g,

reserva' tegen. Met de term varietal wordt bedoeld dat de wijn

zout 1,7 g

wordt gemaakt van slechts één druivenras. Het karakter van deze

70 g groente p.p.

druif wordt in de spotlights gezet bij de varietal-wijnen. Het gaat

dan dus om de pure fruitsmaken die je in de wijn kunt proeven. Bij

ua

de gran reserva's worden de wijnen gerijpt op eikenhouten vaten.

EX E

Scan de QR-code

Die geven een extra smaakdimensie aan de wijn. Denk hierbij aan

em naar het

un)

recept te gaan

tonen van vanille, karamel, boter, kokos en sigarenkistjes.

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG