Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 143




Hier is pagina 143 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PROBEER OOK EENS DEZE RECEPTEN VAN ONZE ADVERTEERDERS

Pasta met gegrilde kip en groenten

BEREIDEN

® ca. 20 MINUTEN

1. Kook de pasta beetgaar. 2. Verhit

Ö HOOFDGERECHT

intussen 1 eetlepel olie in een koekenpan

É VOOR 4 PERSONEN

en bak hierin de aubergine op middel-

hoge stand in enkele minuten beetgaar.

Haal de aubergine uit de pan en bak in

INGREDIËNTEN

dezelfde pan in weer 1 eetlepel olie de

«400 g penne

courgette in enkele minuten beetgaar.

- 4 eetl. olijfolie

Leg de courgette bij de aubergine en

om in te bakken

bestrooi alles met oregano. 3. Verhit

ve

-1kleine aubergine,

weer 1 eetlepel olijfolie in dezelfde pan

ES

in stukken

en bak hierin op middelhoge stand

* 1 kleine courgette,

de knoflook in enkele minuten zacht.

in halve plakken

Voeg de Heinz Tomato Frito, Heinz

N

«1 eetl. gedroogde oregano

Tomato Gezeefd en azijn toe, roer goed

- 2 teentjes knoflook,

door en breng aan de kook. Laat 2-3

fijngehakt

minuten zachtjes doorkoken. 4. Voeg de

«350 g Heinz Tomato Frito

aubergine, courgette en doperwten toe.

- 350 g Heinz Tomato Gezeefd

Laat onder af en toe roeren 2-3 minuten

«1 eetl. wittewijnazijn

zachtjes doorkoken. 5. Meng intussen

«125 g (diepvries)doperwten,

de kipfilet, paprikapoeder en overige

i TP

ontdooid

TOMAT

olijfolie goed door elkaar. Bak de kip

FRITO

«300 g kipfilet, in reepjes

in een koekenpan op hoge temperatuur

HEINZ TOMATO FRITO is op

N

- 2 theel. paprikapoeder

in 2-3 minuten goudbruin en gaar.

traditionele wijze bereid en

« 5 takjes basilicum, blaadjes

6. Verdeel de pasta over borden, schep

had

heeft een onweerstaanbare, rijke

grof gehakt

de saus erover, leg de kip erop en

smaak. Lekker voor elk gerecht!

garneer met de basilicum.

Spinazie-kokossoepje met

knoflookcroutons

en

© CA. 20 MINUTEN

BEREIDEN

1. Verwarm de oven voor op

Ö VOORGERECHT OF

180°C. Meng 2 eetlepels olie

a

LUNCHGERECHT

met de knoflook en een snuf

& VOOR 4 PERSONEN

zout en wentel de broodblokjes

z

ARE

erdoor. 2. Spreid het brood

En

uit op de bakplaat en bak de

N

INGREDIENTEN

croutons in de oven in 8-10

2,

jy

- 4 eetl. oliffolie

minuten goudbruin. 3. Verhit

4

intussen de rest van de olie

*1 teentje knoflook,

en

geperst

en fruit hierin de ui en rode

Si

«2 sneetjes witbrood,

peper. Voeg zodra de ui glazig

zonder korst en in blokjes

is de spinazie toe en bak tot

… lui, gesnipperd

alles is geslonken. Voeg de

* Ys rode peper, fijngehakt

bouillon en limoensap toe

- 600 g spinazie, panklaar

en warm 2 minuten door.

« 400 ml groentebouillon

4. Pureer het geheel met een

«sap van Y limoen

staafmixer tot een gladde soep.

* 200 ml Sum&Sam

Breng op smaak met zout en

KOKOSMELK

kokosmelk

peper. 5. Serveer de soep in

kommetjes, roer de kokosmelk

SUM&SAM KOKOSMELK is kant-en-klaar

* bakplaat met bakpapier

er voorzichtig in een swirl door

©

en lekker romig. Direct te gebruiken in

en bestrooi met de croutons.

koude én warme gerechten.

Boodschappen (7)