Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 143
Hier is pagina 143 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 143 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 143
PROBEER OOK EENS DEZE RECEPTEN VAN ONZE ADVERTEERDERS Pasta met gegrilde kip en groenten BEREIDEN ® ca. 20 MINUTEN 1. Kook de pasta beetgaar. 2. Verhit Ö HOOFDGERECHT intussen 1 eetlepel olie in een koekenpan É VOOR 4 PERSONEN en bak hierin de aubergine op middel- hoge stand in enkele minuten beetgaar. Haal de aubergine uit de pan en bak in INGREDIËNTEN dezelfde pan in weer 1 eetlepel olie de «400 g penne courgette in enkele minuten beetgaar. - 4 eetl. olijfolie Leg de courgette bij de aubergine en om in te bakken bestrooi alles met oregano. 3. Verhit ve -1kleine aubergine, weer 1 eetlepel olijfolie in dezelfde pan ES in stukken en bak hierin op middelhoge stand * 1 kleine courgette, de knoflook in enkele minuten zacht. in halve plakken Voeg de Heinz Tomato Frito, Heinz N «1 eetl. gedroogde oregano Tomato Gezeefd en azijn toe, roer goed - 2 teentjes knoflook, door en breng aan de kook. Laat 2-3 fijngehakt minuten zachtjes doorkoken. 4. Voeg de «350 g Heinz Tomato Frito aubergine, courgette en doperwten toe. - 350 g Heinz Tomato Gezeefd Laat onder af en toe roeren 2-3 minuten «1 eetl. wittewijnazijn zachtjes doorkoken. 5. Meng intussen «125 g (diepvries)doperwten, de kipfilet, paprikapoeder en overige i TP ontdooid TOMAT olijfolie goed door elkaar. Bak de kip FRITO «300 g kipfilet, in reepjes in een koekenpan op hoge temperatuur HEINZ TOMATO FRITO is op N - 2 theel. paprikapoeder in 2-3 minuten goudbruin en gaar. traditionele wijze bereid en « 5 takjes basilicum, blaadjes 6. Verdeel de pasta over borden, schep had heeft een onweerstaanbare, rijke grof gehakt de saus erover, leg de kip erop en smaak. Lekker voor elk gerecht! garneer met de basilicum. Spinazie-kokossoepje met knoflookcroutons en © CA. 20 MINUTEN BEREIDEN 1. Verwarm de oven voor op Ö VOORGERECHT OF 180°C. Meng 2 eetlepels olie a LUNCHGERECHT met de knoflook en een snuf & VOOR 4 PERSONEN zout en wentel de broodblokjes z ARE erdoor. 2. Spreid het brood En uit op de bakplaat en bak de N INGREDIENTEN croutons in de oven in 8-10 2, jy - 4 eetl. oliffolie minuten goudbruin. 3. Verhit 4 intussen de rest van de olie *1 teentje knoflook, en geperst en fruit hierin de ui en rode Si «2 sneetjes witbrood, peper. Voeg zodra de ui glazig zonder korst en in blokjes is de spinazie toe en bak tot … lui, gesnipperd alles is geslonken. Voeg de * Ys rode peper, fijngehakt bouillon en limoensap toe - 600 g spinazie, panklaar en warm 2 minuten door. « 400 ml groentebouillon 4. Pureer het geheel met een «sap van Y limoen staafmixer tot een gladde soep. * 200 ml Sum&Sam Breng op smaak met zout en KOKOSMELK kokosmelk peper. 5. Serveer de soep in kommetjes, roer de kokosmelk SUM&SAM KOKOSMELK is kant-en-klaar * bakplaat met bakpapier er voorzichtig in een swirl door © en lekker romig. Direct te gebruiken in en bestrooi met de croutons. koude én warme gerechten. Boodschappen (7)
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 143