Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 143
Hier is pagina 143 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PROBEER OOK EENS DEZE RECEPTEN VAN ONZE ADVERTEERDERS
Pasta met gegrilde kip en groenten
BEREIDEN
® ca. 20 MINUTEN
1. Kook de pasta beetgaar. 2. Verhit
Ö HOOFDGERECHT
intussen 1 eetlepel olie in een koekenpan
É VOOR 4 PERSONEN
en bak hierin de aubergine op middel-
hoge stand in enkele minuten beetgaar.
Haal de aubergine uit de pan en bak in
INGREDIËNTEN
dezelfde pan in weer 1 eetlepel olie de
«400 g penne
courgette in enkele minuten beetgaar.
- 4 eetl. olijfolie
Leg de courgette bij de aubergine en
om in te bakken
bestrooi alles met oregano. 3. Verhit
ve
-1kleine aubergine,
weer 1 eetlepel olijfolie in dezelfde pan
ES
in stukken
en bak hierin op middelhoge stand
* 1 kleine courgette,
de knoflook in enkele minuten zacht.
in halve plakken
Voeg de Heinz Tomato Frito, Heinz
N
«1 eetl. gedroogde oregano
Tomato Gezeefd en azijn toe, roer goed
- 2 teentjes knoflook,
door en breng aan de kook. Laat 2-3
fijngehakt
minuten zachtjes doorkoken. 4. Voeg de
«350 g Heinz Tomato Frito
aubergine, courgette en doperwten toe.
- 350 g Heinz Tomato Gezeefd
Laat onder af en toe roeren 2-3 minuten
«1 eetl. wittewijnazijn
zachtjes doorkoken. 5. Meng intussen
«125 g (diepvries)doperwten,
de kipfilet, paprikapoeder en overige
i TP
ontdooid
TOMAT
olijfolie goed door elkaar. Bak de kip
FRITO
«300 g kipfilet, in reepjes
in een koekenpan op hoge temperatuur
HEINZ TOMATO FRITO is op
N
- 2 theel. paprikapoeder
in 2-3 minuten goudbruin en gaar.
traditionele wijze bereid en
« 5 takjes basilicum, blaadjes
6. Verdeel de pasta over borden, schep
had
heeft een onweerstaanbare, rijke
grof gehakt
de saus erover, leg de kip erop en
smaak. Lekker voor elk gerecht!
garneer met de basilicum.
Spinazie-kokossoepje met
knoflookcroutons
en
© CA. 20 MINUTEN
BEREIDEN
1. Verwarm de oven voor op
Ö VOORGERECHT OF
180°C. Meng 2 eetlepels olie
a
LUNCHGERECHT
met de knoflook en een snuf
& VOOR 4 PERSONEN
zout en wentel de broodblokjes
z
ARE
erdoor. 2. Spreid het brood
En
uit op de bakplaat en bak de
N
INGREDIENTEN
croutons in de oven in 8-10
2,
jy
- 4 eetl. oliffolie
minuten goudbruin. 3. Verhit
4
intussen de rest van de olie
*1 teentje knoflook,
en
geperst
en fruit hierin de ui en rode
Si
«2 sneetjes witbrood,
peper. Voeg zodra de ui glazig
zonder korst en in blokjes
is de spinazie toe en bak tot
… lui, gesnipperd
alles is geslonken. Voeg de
* Ys rode peper, fijngehakt
bouillon en limoensap toe
- 600 g spinazie, panklaar
en warm 2 minuten door.
« 400 ml groentebouillon
4. Pureer het geheel met een
«sap van Y limoen
staafmixer tot een gladde soep.
* 200 ml Sum&Sam
Breng op smaak met zout en
KOKOSMELK
kokosmelk
peper. 5. Serveer de soep in
kommetjes, roer de kokosmelk
SUM&SAM KOKOSMELK is kant-en-klaar
* bakplaat met bakpapier
er voorzichtig in een swirl door
©
en lekker romig. Direct te gebruiken in
en bestrooi met de croutons.
koude én warme gerechten.
Boodschappen (7)