Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 23 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 23
ARE 4 »/ à Erica 1: à 5 f 35 jaar single Receptbeoordeling: kik Deze heerlijke gevulde soep Noedelsoep met vraagt erom met stokjes te garnalen en bosui eten. Dat was wel even oefenen maar na een paar happen had ik het door! Ik heb de garnalen © CA 15 MINUTEN KLAAR IN vervangen door kip. HOOFDGERECHT 15 = A VOOR1PERSOON MINUTEN Tip van Erica: Ik heb iets meer gemaakt voor de {P EENVOUDIG dag erna, want het is ook lekker Ve N3ddvVH2Sa008 VIS Ver als lunch. @) SLANK fn INGREDIËNTEN » 500 ml kippenbouillon TAX, y +2 cm verse gember, T u à geschild en geraspt { N N - ]teentje knoflook, geperst ) 47 - leetl. ketjap manis vi 1e « 200 g oosterse wokgroenten je «75,9 mihoen A ol f «125g roze garnalen «1 lente-/bosui, in ringetjes UR = E BEREIDEN 1. Verhit de kippenbouillon. in Voeg de gember, knoflook, ketjap en wokgroenten toe en laat circa 5 minuten pruttelen. 2. Voeg de mihoen toe en kook deze in 2 minuten gaar. Schenk de soep in een kom zn ) x en schep de garnalen en bosui erin. in AN: kook Knead De Tip VIDEO ne Liever geen garnalen? Vervang ze door reepjes gerookte kipfilet. à voedingswaarde per persoon A 470 kcal, vet 4 g.(waarvan verzadigd 2 g); koolhydraten = Heerlijk én 3 4 78 g, eiwit 27 g, vezels 6 g, Là zoût 52 g leuk om te à - 200 g groente p.p. u “u NY N° Oo Ss eten N N > = Scan de QR-code AN ñ sr om naar het rg 4 CS recept te gaan NE Ds : im Ant N NY x SOSE Sr \ Ra : Nr" Lt rin À 24 \ eu Er I pu À x N Ps 4 I
Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 23