Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 23


Hier is pagina 23 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Deen Folder 01.09.2020

Hier is pagina 23 van 154 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 23

ARE 4 »/ à Erica 1: à 5 f 35 jaar single Receptbeoordeling: kik Deze heerlijke gevulde soep Noedelsoep met vraagt erom met stokjes te garnalen en bosui eten. Dat was wel even oefenen maar na een paar happen had ik het door! Ik heb de garnalen © CA 15 MINUTEN KLAAR IN vervangen door kip. HOOFDGERECHT 15 = A VOOR1PERSOON MINUTEN Tip van Erica: Ik heb iets meer gemaakt voor de {P EENVOUDIG dag erna, want het is ook lekker Ve N3ddvVH2Sa008 VIS Ver als lunch. @) SLANK fn INGREDIËNTEN » 500 ml kippenbouillon TAX, y +2 cm verse gember, T u à geschild en geraspt { N N - ]teentje knoflook, geperst ) 47 - leetl. ketjap manis vi 1e « 200 g oosterse wokgroenten je «75,9 mihoen A ol f «125g roze garnalen «1 lente-/bosui, in ringetjes UR = E BEREIDEN 1. Verhit de kippenbouillon. in Voeg de gember, knoflook, ketjap en wokgroenten toe en laat circa 5 minuten pruttelen. 2. Voeg de mihoen toe en kook deze in 2 minuten gaar. Schenk de soep in een kom zn ) x en schep de garnalen en bosui erin. in AN: kook Knead De Tip VIDEO ne Liever geen garnalen? Vervang ze door reepjes gerookte kipfilet. à voedingswaarde per persoon A 470 kcal, vet 4 g.(waarvan verzadigd 2 g); koolhydraten = Heerlijk én 3 4 78 g, eiwit 27 g, vezels 6 g, Là zoût 52 g leuk om te à - 200 g groente p.p. u “u NY N° Oo Ss eten N N > = Scan de QR-code AN ñ sr om naar het rg 4 CS recept te gaan NE Ds : im Ant N NY x SOSE Sr \ Ra : Nr" Lt rin À 24 \ eu Er I pu À x N Ps 4 I

Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 23